Hoe werkt het In Touch Systeem ?
In Touch heeft een geavanceerde behandeling ontwikkeld voor facelifts en versteviging. Deze methode is gebaseerd op onderzoeksresultaten. Het systeem maakt gebruik van microstroom en het kalmerende en therapeutische gebruik van de handen.

In tegenstelling tot andere niet-chirurgische gezichts-behandelingen, maakt het In Touch Systeem geen gebruik van sondes om de stroom naar het gezicht te geleiden. Met In Touch wordt de                       door uw vingertoppen geleid.
De therapeut(e) en de cliënt zijn beiden aangesloten op het systeem en het circuit wordt gesloten zodra de therapeut(e) de cliënt aanraakt.
Zo maakt de therapeut(e) op deskundige wijze gebruik van                                           en microstroom om de spieren te revitaliseren en rimpels te doen verminderen.
In Touch
                heeft de genezende werking van de aanraking niet onderschat en gebruikt aanraking dan ook op effectieve wijze en in samenspel met de corrigerende werking van de                      .
De grote voordelen van het systeem:  
manuele massage
  • De therapeut(e) heeft direct contact met de huid en kan zo de huid en spieren van het gezicht nauwgezet bewerken. U kunt direct aanvoelen welke spieren extra aandacht nodig hebben terwijl uw handen de sleutel vormen tot het nauwkeurig toedienen van de microstroom, precies op die plaatsen waar die het hardst nodig is.
  • Omdat er extra water wordt gebruikt, is deze methode de meest natuurlijke in zijn soort. Daarnaast krijgen uw cliënten een heerlijk ontspannende gezichtsmassage in combinatie met de kracht van de                      , die wordt gebruikt voor de facelift en om de spieren opnieuw te activeren.
  • Daarnaast hebben klinische tests uitgewezen dat deze behandelingswijze dezelfde resultaten oplevert en wel in minder tijd dan de methode waarbij alleen de sonde wordt gebruikt.
  • Een bijkomend voordeel is het feit dat veel therapeuten hebben aangegeven dat ook hun eigen problemen verminderen, omdat de stroom ook door hun eigen lichaam gaat terwijl ze hun patiënten behandelen.
  • Het allerbelangrijkste aspect is echter dat aanraking van groot belang is tijdens een gezichtsbehandeling. Aanraking heeft namelijk helende eigenschappen. Iedereen weet dat massage al eeuwenlang een belangrijk aspect vormt van de geneeskunde in het Oosten, waar de eigenschappen van de aanraking en de mogelijkheden om zo lichaam en geest te ontspannen en te genezen altijd al van onschatbare waarde zijn beschouwd.
microstroom
microstroom
Terug naar vorige pagina.
microstroom