Hoe werkt Arasys:
Het Arasys Afslank Systeem is een speciale machine ontwikkeld door professionals. Al binnen 17 minuten bereikt u resultaat!
Arasys is ontwikkeld aan de South Bank Universiteit te Londen door onder meer Gerry Pollock, die lid was van het team van wetenschappers die pionierswerk verrichten voor de pacemaker. Door de spieren te versterken, bereikt u het gewenste resultaat:
afslanken en een strakkere buik, dijen, heup, billen, taille ....
Met de Arasysmethode kan de cliënt in een kuur van tien behandelingen
(van elk 17 minuten) binnen 3 weken hetzelfde resultaat bereiken als wanneer men maanden zou trainen op de conventionele manier. Over het algemeen kunt u ervan uitgaan dat de cliënt na het beëindigen van de kuur bij elkaar ongeveer 22 centimeter is kwijtgeraakt. Een onderhoudsprogramma zorgt ervoor dat de resultaten duurzaam zijn.
Een kuur met Arasys staat gelijk aan 300 sit-ups of 400 dijspieroefeningen. De machine is snel en eenvoudig te bedienen. U kunt uw cliënt reeds na de eerste kuur het resultaat laten zien!
De faradysche golven van Arasys zijn uniek en niet te vergelijken met andere systemen. Ze zijn voor de cliënt in iedere stand aangenaam. Het effect van de spiercontracties die door de Arasys worden geïnitieerd zijn te vergelijken met isometrische oefeningen.

De oefening van de spieren versnelt de spijsvertering en verbetert de bloedcirculatie. Tevens wordt de opbouw van cellulitis gereduceerd en wordt lichaamsvet afgebroken.
Tijdens de eerste behandeling wordt de cliënt gemeten. U zult merken dat gemiddeld 2,5 tot 10 centimeter is kwijtgeraakt. Het zal u niet verbazen dat de cliënt tevreden is en waarschijnlijk zijn of haar vriendenkring hierover inlicht en ze ook de behandeling zal aanbevelen.
Arasys heeft haar bestaansrecht al 6 jaar bewezen. In Engeland hebben al meer dan 375 salons met dit systeem kennisgemaakt en in de pers staat Arasys bekend als het afslanksysteem dat ècht werkt. Tevreden klanten komen regelmatig terug om hun "Arasys Shape"  te onder- en behouden.
In het milleniumjaar 2000 is er een nieuw systeem ontwikkeld gebaseerd op het oudere systeem. Dezelfde faradysche golven, dezelfde output, maar nu ook met de mogelijkheid tot lymfedrainage en shiatsubehandelingen. Met een ongeëvenaard succes. Bovendien kan er in combinatie behandeld worden. Bijv. met de eerste
4 kanalen wordt afgeslankt en met de volgende 4 kanalen wordt cellulitis behandeld.
En wat te denken van de shiatsu- behandeling die blokkades oplost? Interesse: Bel voor een demonstratie of een kennismaking in IJmuiden.
(Voor meer informatie zie jaaragenda).
Terug naar vorige pagina.