De aanschaf van het Arasys Systeem vraagt een lage investering, zowel in tijd als geld.
Het leasen van de machine is mogelijk onder voorbehoud van eventuele rentewijzigingen en van acceptatie van de afnemer door de bank.
Het Arasys Systeem neemt weinig ruimte in beslag: ongeveer 5 vierkante meter is voldoende. Het is een mooie aanvulling in iedere beauty-, fitness- of zonstudio. Andere mogelijkheden overleggen we graag met u.
Arasys is niet moeilijk te verkopen. Er zijn maar weinigen onder ons die tevreden zijn met hun uiterlijk. U zult verbaasd staan van het effect van mond tot mond reclame van tevreden klanten. Ze informeren vrienden en collega's en blijven terugkomen. Een tevreden klant betekent het begin van een sneeuwbaleffect!
Arasys spreekt zowel mannen als vrouwen aan. Ook als aanvulling op uw reguliere klantenbestand levert het extra klanten op zoals aanstaande bruiden, mensen die op vakantie gaan of er voor de feestdagen goed uit willen zien. De financiële prognose laat zien dat een groot deel van uw investering al binnen twee maanden is terugverdiend.
Onze volledige steun:
Arasys Benelux te IJmuiden is het hoofdkantoor van de Benelux. Wij hebben ruime ervaring met alle aspecten van bedrijfsvoering en er is altijd iemand beschikbaar op het hoofdkantoor om u te adviseren op het gebied van starten, verkoop en marketing.

Bent u enthousiast en wilt u investeren in uw eigen Afslank Systeem of wilt u meer informatie ?  
Starten:
Locatie:
Verkoop:
U heeft geen specifieke opleiding nodig om het Arasys Systeem te mogen gebruiken.
Wij verzorgen uw training en blijven u te allen tijde op de achtergrond steunen. De training duurt 1 à 2 dagen en is voor 1 persoon.

Aan het eind van de training nemen wij een test af. Deze bestaat uit een schriftelijk en een praktisch gedeelte. Als u de training succesvol heeft afgerond, ontvangt u een certificaat. Arasys is de ideale oplossing voor de "verloren uurtjes" in iedere salon: U kunt nu profiteren van deze "uurtjes".
Neem dan contact op met ons hoofdkantoor.
Wij staan u graag te woord en geven desgewenst een demonstratie van het
Arasys Systeem.
Terug naar vorige pagina.